Nya pass – Nordic GO

Vi introducerar ett nytt typ av pass hos oss: Nordic GO

 

Du blir del i en grupp som kör i ett kvartal åt gången. Tre pass i veckan. Mån, ons, fre, 07:30-08:15.
14 platser per grupp. 950kr per månad.
Första perioden startar 5:e september och löper till 25:e november (vecka 36 t.o.m. 47).

Den här träningen passar dig som håller eller har hållit igång lite med gym, löpning eller gruppträning, alternativt nån idrott på hobbynivå. Eller som ett komplement till någon helt annan träning.

Anmäl dig HÄR

Du kommer att köra med en duktig tränare som håller i passet från början till slut. Du kommer att träna på ett stort och rymligt gym med utrustning i toppklass.

Vi värmer upp kort tillsammans och har genomgång. Sen har passen har som prägel att du snabbt får hög träningseffekt utan att behöva fokusera jättemycket på teknik (jämfört med våra andra pass).

 

Övningar och upplägg är planerade med stor variation men med en röd tråd så att du märker utveckling under perioden. Här är några ingredienser du kommer att få smaka på regelbundet: Goblet squats, Atlas ball ground to over shoulder, sled push, burpees, sled pull, dumbbell snatch, V-ups, kettlebell swings, shuttle runs, push-ups, rodd, walking lunges, kettlebell seesaw press, bent over row, bulgarian bag swing-halos, m.m.

 

Har du möjlighet att komma lite innan och värma upp extra samt stanna kvar en kort stund efteråt för lite stretch och nedvarvning så får du ut ännu mer av träningen. Det här upplägget går också utmärkt att kombinera med annan träning om du är van med mycket träning.

 

Vi ser fram emot att samla ett skönt gäng som får dela träningsglädjen och slita tillsammans.

Anmäl dig HÄR