Träningen hos oss är effektfull fysträning med en stark crossfit-prägel som ger resultat på kort tid, oavsett om du vill gå ned i vikt, bygga styrka, förbättra din kondition eller helt enkelt träna för att må bra. Träningen anpassas i belastning, repetitioner och intensitet. Oavsett om du är elit eller motionär så får du en utmanande och utvecklande träning på din nivå.

Mastodont bild

Här ser du hur det funkar att börja på Nordic

Från och med 2019-01-01 så är det fullt på Nordic och vi har Kölista.
Du skriver in dig i listan längre ned här på sidan och vi hör av oss så snart en plats blir ledig.

Medlemskap
Här är våra alternativ:
Årsmedlemskap, autogiro (bundet 12 mån) – 1450/mån
Kvartalsmedlemskap, autogiro (bundet 3 mån) – 1630/mån
Månadsmedlemskap (bindningsfritt) – 1730/mån

Komma igång
Det finns tre sätt att komma in i träningen på Nordic. De olika alternativen lämpar sig för olika personer.
Alternativen är:

– Nordic Weekend Training Camp – 1390 kr
– PT-intro – 2690 kr
– Nordic Entry Trials (filmat testpass) – 850 kr

(För dig som tränar CrossFit eller liknande i dagsläget finns det nu möjlighet att testa två veckor hos oss för 450kr, så att du får en klar bild av hur träningen funkar här. Maila [email protected] om du är intresserad)

Weekend Training Camp är en helg med lika mycket teknik som träning. Den genomförs i snitt en gång per månad. Det finns 12 platser på varje. Det är ca. 6 timmar på både lördag och söndag. Campen går igenom all grundläggande teknik i den träning som vi står för och som vi baserar våra pass på.
Den innehåller också enkla tester som syftar till att avgöra om träningen på våra pass är lämplig för dig eller om vissa egenskaper behöver tränas extra först.
Denna helg passar för nästan alla. Undantaget är de som t.ex. tränat på en annan box i några år, på hög nivå.

PT-intro utgörs av 3 pass/timmar/ med en av våra Personliga Tränare. Du och din tränare kommer överens om när ni kan ses. Ni kommer att utgå från dina förutsättningar och gå igenom så mycket grundläggande som möjligt.
Denna intro lämpar sig för dig som inte kan på den tid som campen genomförs eller för dig som behöver mer personlig guidning.
Ta en titt bland våra tränare Här

Nordic Entry Trials är ett enkelt test som du filmar för att visa prov på din tekniska förmåga och kroppskontroll.
Detta test lämpar sig för dig som tränat denna typ av träning en längre tid och känner dig bekväm med strategi för olika typer av pass, träningstermer och vilka vikter du kan hantera i de flesta vanliga övningar.
Mer info Här
Du som har för avsikt att ta denna väg bör gå igenom och göra detta test först, för att kunna skriva in resultat och videolänk i formuläret för kölistan här nedanför.

Konsultation
I början av din tid på Nordic så vill vi gärna lära känna dig och låta dig lära känna oss för att ge dig en så bra start som möjligt.
Därför vill vi låta dig träffa en av oss och sitta ned i 20-40 min för att diskutera saker som din träningsbakgrund, dina förväntningar och dina mål.

Träningen
Medlemskapen ger tillgång till alla våra pass (under förutsättning att man som medlem klarar av tester för de mer utmanande passen fitness, performance och tyngdlyftning)
Det största värdet man får ut på Nordic är den träning och den coaching som våra schemalagda pass innefattar.
Att få köra varierade, genomtänkta, tuffa, roliga och givande pass med en eller flera tränare ger
– Snabbt en bra grund att stå på
– En kontinuerligt rolig träningsupplevelse
– Ett pålitligt sätt att fortsätta utvecklas, även efter flera år

Info om passen som utgör vår träning kan du läsa Här

Personlig träning
Personlig träning kan vara den absolut säkraste och mest effektiva inledningen på en mer omfattande träningsvardag, så som vi erbjuder på Nordic.
Man behöver inte vara medlem för att träna med våra personliga tränare.
Vi har några av landets skarpaste tränare. Många har tiotals års erfarenhet och jobbar även som fysioterapeuter samt lärare för andra tränare.
Läs mer om våra tränare här:
Vi på Nordic

Träningen och träningsupplevelsen hos oss förmedlas inte på bästa sätt via text här på vår hemsidan. Kom på ett av våra prova på-pass så köper du inte grisen i säcken.
Mer info Här