Camilla Salomonsson Hellman

Ring Mig 073 672 80 40

Om mig som tränare
Jag ser träning som en stor del av en hälsosam livstil tillsammans med andra viktiga aspekter såsom kost, sömn, socialt liv, återhämtning o.s.v.
Då allt hänger ihop som ett spindelnät är det viktigt att man inte bara ser mängden träning som lösningen på gåtan, utan tänker ur ett helhetsperspektiv. Som tränare är jag noggrann och tydlig, sprider positiv energi och ser till att alla deltagande får en grym träningsupplevelse.

Bakgrund
Jag gick på gymnastik mellan 6-12 års ålder och testade efter det på olika sporter såsom fotboll, thaiboxning, motocross mm. När jag började gymnasiet ökade intresset för idrott ännu mer och jag började instruera klasser på Friskis & Svettis och var tränare där i två år. Jag blev introducerad för CrossFit sommaren 2011 och då vill jag göra CrossFit på heltid. Jag började tidigt att tävla och klättrade sakta men säkert upp till elitnivå samtidigt som jag 2012 även började arbeta som CrossFit-tränare.

Utbildningar

Func. Gym Kettlebell course (Dec -12)
Kettlebell base course (Okt -12)
Gymnastic certification course (Maj -12)
Crossfit level 1-tränare (Apr -12)
Friskis & Svettis instruktörsutbildning (Juni -09)

Idrottsliga framgångar i crossfit 2015:

– 3e plats Solid Open

– 2a plats Pennybridge Open

– 6e plats Meridian Regionals (team)

Portret_Camilla-200×300