Friskvård är ett område som stadigt utvecklas. Ett växande problem på många arbetsplatser är trötta, sjuka och missnöjda medarbetare. Friskvård är något som kan råda bot på dessa problem. Men då är det viktigt att den friskvård som sker är effektiv och tas på allvar.

Vad gör ert företag för att verkligen förbättra de anställdas hälsa?
Många företag har idag ett på pappret ambitiöst friskvårdsprogram. Men hur ser det ut i verkligheten? Får medarbetarna en summa pengar som ni sedan köper ett symboliskt gymkort för som aldrig kommer till användning? Kommer det en fruktkorg i veckan? Får ni en massage i månaden? Gör ni något roligt ihop, en gång i kvartalet? Det finns bättre saker att göra och det finns framförallt bättre metoder att tillämpa!


“Ge en man fisk så har han mat för dagen. Lär honom fiska så har han mat för livet.”

Vi vill hjälpa hela ert företag, från chef till anställd, att lära er hur man på bästa möjliga sätt förbättrar sin hälsa och prestationsförmåga tillsammans. Vi vill utbilda er!

Det finns få sätt som är så bra för att stärka sammanhållning, motverka utanförskap och motivera underliggande viljor, som att tillsammans genomgå fysiska utmaningar. Det är enkelt, det är roligt, det tar inte lång tid och det kostar nästan ingenting.

Vi erbjuder en unik företagsfriskvård där de fysiska aktiviteterna och utmaningarna står i centrum.

Vi erbjuder följande tjänster:

– Utbildning och instruktion i funktionell träning, anpassad efter era förutsättningar
Vi tar hela teamet genom teoretisk och praktisk genomgång av funktionella övningar och pass. Vi gör det där det passar er. På ert företagsgym, på en närliggande anläggning , direkt på er arbetsplats eller på vårt träningscenter.

– Regelbundna, tränarledda fyspass för hela personalen
Vi peppar och instruerar hela gruppen i funktionella, varierade och utmanande pass. Vi ser till att alla gör sitt bästa och på bästa sätt. Effektiv träning grundar sig på på kontinuitet. Vi ser till att träningen inte bara blir ett tillfälligt inslag utan en positiv rutin.

– Tester för att mäta företagets fysiska status
Vi visar att det ni investerar energi, tid och pengar i, faktiskt ger resultat. Vi mäter er framgång genom att genomföra enkla tester av er allmänna fysiska prestationsförmåga och andra hälsomarkörer.

– Utbildning i kost och hälsohantering
Vi tar ett viktigt, och för många komplicerat, ämne och lär ut det på ett enkelt sätt så att alla förstår. Vi ser till så att ni förstår teorin bakom praktiken och lär er varför vissa saker hör hemma i magen och andra i soptunnan. Vi lär er hur ni ska äta för bättre hälsa och prestation.

Vi erbjuder kontinuerliga program eller kortare projekt om ca. 10 veckor där ni efteråt kan utvärdera konceptet. Vi planerar in dessa tjänster när det passar bäst. På en långlunch eller efter arbetstid. Snabbpass, längre genomgång, halvdag eller heldag. Ni väljer!

Maila oss nu: [email protected]