Sportguiden – Världens Mest Vältränade

Sportguiden har skrivit en artikel om CrossFit och Reebok. Jenny Jacobsen har även intervjuats om sin träning, SM och målsättning framåt!

Artikeln: Sportguiden – Världens Mest Vältränade

Utdrag nedan:

Sportguiden – Världens Mest Vältränade
CrossFit är den träningsform som sprider sig som en global” flash mob”, en ny kult som verkar vara här för att stanna. Efter att de senaste decenniet präglats av en stark individualism så är det solidariska sociala klimatet inom denna träningsform nytänkande och en stor anledning till att människor känner en stark gemenskap och fastnar.

CrossFit är en allsidig och dynamisk träningsform som skapar mångsidiga atleter genom sin funktionalitet. Något som kännetecknar just CrossFit är att man utövar så kallade ”basövningar”, där man använder flera stora muskelgrupper samtidigt. Sammanfattningsvis kan man beskriva CrossFit som ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Enkelheten i Crossfiten medför att alla kan utöva CrossFit och du tar vid där du befinner dig, efter dina förutsättningar.

Läs resten här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *