Du kan få naprapatbehandling hos oss på Nordic.

Att träna hårt kräver att man tar hand om sig själv. Ibland vet man inte säkert vad man ska göra av små krämpor och skador. Lyckligtvis så finns det de som är proffs på detta. Det har alltid varit vårt mål att kunna erbjuda inte bara träningen utan allt som kretsar kring den.

Läs nedan om vårt utbud..
 
 

Naprapatlabbet

Naprapatlabbet - banner

För information om priser och bokning, besök vår hemsida: www.naprapatlabbet.se

Välkommen hälsar Mattias, Oskar och Evelina!

 

 

 

David Englund (tider på onsdagar)

David_porträtt

 

Specialinriktad Naprapati för aktiv idrott med komplexa rörelsemönster som t.ex. tyngdlyftning, gymnastik och CrossFit.

Det finns två olika sorters skador, akuta samt överbelastningsskador.

En akut skada vet du när den inträffade samt ofta vad som orsakade den. T.ex. att du trampar snett och stukar foten.

En överbelastningsskada kommer ofta i ett långsamt förlopp och har uppstått p.g.a. att man har arbetat och överbelastat kroppsdelen i en ofördelaktig position. T.ex. om man man sitter och arbetar framför datorn med dålig hållning så kan man råka ut för axelskador

Jag kan hjälpa dig att förebygga både akuta skador och överbelastningsskador(genom ökad balans,styrka,stabilitet, rörlighet samt förändrat rörelsemönster).

Om du nu redan har haft oturen att råka ut för dem så hjälper jag dig med specialutformat rehabprogram samt behandling på min klinik om det behövs.

Som Naprapat arbetar jag behandlingsmässigt med samma filosofi som vid träning. Jag fokuserar på att först ta bort smärtan och sedan se till att den inte kommer tillbaka genom att återställa musklernas och ledernas ursprungliga funktion.

För tidsbokning, ring eller mejla:
070-930 95 87
Maila mig