CrossFit Nordic Utökar Med Jenny Jacobsen!


Vi har glädjen att berätta att Jenny Jacbosen kommer ansluta till teamet på Nordic. Jenny har lång erfarenhet av CrossFit och är troligen den person som har genomfört flest tävlingar i Sverige och utan tvekan på högst nivå!
Du kan läsa själv vad Jenny har att säga om detta. Från hennes blogg: CrossFitJenny.blogspot.com. Mads är och kommer alltid att vara en del av Nordic. Dock tar jobbet på Reebok för mycket tid och uppmärksamhet så genom detta hoppas vi att vi kan fortsätta bli ännu bättre och växa vidare! Fortsätta att sprida träningsglädje och CrossFit!

Jenny med egna ord:

From 1 november kommer ni får se mer av mig i boxen.
Erik Eliasson, Rickard Walén och jag blir den nya trion:)

Mads lämnar sitt delägarskap i CrossFit Nordic då han har ett heltidsjobb på Reebok och samarbetet mellan CrossFit och Reebok verkar ju bara växa!

Istället kommer Fru Jacobsen in:)
Mitt privatliv består redan till stor del av CrossFit.
Jag har tränat CrossFit sedan 2007, utbildade mig till CrossFit instruktör 2008 och har instruerat några år.
Har tävlat sedan 2008 och SM 2011 blir min 11:e CF tävling faktiskt.

Nu kommer mitt arbete även bestå av Crossfit, vilket känns helt rätt.
Jag ser verkligen fram emot detta, det ska bli tokskoj!
Förutom att hålla i klasser så kommer jag finnas i boxen så mycket jag kan och hoppas kunna bidra med en del :)

Innan dess är det CrossFit SM och uppladdningen känns ganska bra!

6 comments

  1. David

    Grymt kul. Riktigt hög klass på tränarna på Nordic. Att ha en flerfaldig Gamesdeltagare som som ger en pointers kommer vara ovärderligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *