CrossFit Level 1 Certification – Stockholm 2-3 Maj

Nu äntligen är det dags för Sveriges första CrossFit Certifiering! Det är CrossFit STHLM på Fightre Centre som kommer att hålla i certifieringen och det är en grundcertifiering, alla kan delta utan större förkunskaper. Syftet med certifieringen är att ge deltagarna en grundläggande förståelse för vad CrossFit är, metodiken bakom och hur de vanligaste rörelserna utförs. Det kommer även genomföras minst två riktiga pass för att alla deltagare ska få känna på vad som menas med intensitet.

Läs igenom infopaketet (PDF), där står mer information om certifieringen. Läs också Certifications på CrossFit.com. De rekommenderar att du bekantar dig med de grundläggande övningarna i CrossFit: Knäböj, pull-ups, thruster, press, push press osv. Du ska helst också göra några ”Benchmark Workouts”: Fran, Helen, Angie, Fight Gone Bad.

Vi på CrossFit Nordic hoppas att så många som möjligt tar chansen att komma. Kostnaden är 1000$ så det är inte gratis men det är utan tvekan värt pengarna! Räkna med två intensiva, roliga och fysiskt utmanande dagar!

TILL ANMÄLAN

Om du behöver hjälp med träningen inför detta så tveka inte att kontakta oss på info@crossfitnordic.se. Vi kan skräddarsy utbildningar som passar dig! Självklart svarar vi också på frågor här på sidan.

Ses där!

Exempel på Level 1 Certifiering

8 comments

 1. Joen

  Förmodligen kan jag läsa mig till mina svar på crossfit.com men jag väljer att fråga er istället. Jag har tränat crossfit till och från i ca. ett och ett halvt år och behärskar de flesta övningarna som crossfitträningen erbjuder. Hur som helst, jag förstår att ni kommer att gå utbildningen då ni säkert vill öppna en egen affiliate. Men, vad tror ni jag får ut av två dagar på fightercentre förutom en större grundläggande förståelse för crossfit? I ärlighetens namn hade jag väl inte tvekat om det kostat 1 kkr.

 2. Alexander

  Ingenting med nyheten att göra men för att få ett svar.

  Finns det någon crossfit-träningsdagbok man kan ladda ner eller liknande?

  olika övningar ingår i olika pass så hur ska man veta vilket pass man gjorde vissa tyngder i vissa övningar mm? vet att det finns några brud namn på pass men finns det på alla eller ska man fixa sånt själv på nåt sätt?

 3. Daniel Ekelund

  Hej Joen och Alexander!

  Joen – På certifieringen kommer ni gå igenom Crossfits koncept, vad de innebär att vara fit, kost, teknik, programuppbyggnad, intensitet, variation och funktionella rörelser. Detta får du på föreläsningar. Mellan varven lär du dig utförandet av de mest grundläggande övningarna, både i teori och praktik. Dessa grundläggande övningar är grundläggande just för att de är grunden till i stort sett alla andra övningar.
  Ni kommer även genomföra en hel del övrig teknik träning samt några trevliga träningspass :)

  Alexander – På http://www.crossfit.com kan man i kommentarer skriva vad man genomförde dagen WOD på och vikt mm… Detta kommer sen vara länkat nästa gång samma övning kommer upp. Annars är det enklaste att skriva in övningarna i Exel eller liknande så de finns i alfabetisk ordning.

  Mvh Daniel Ekelund

 4. Daniel Ekelund

  Inga problem, jag kommer tyvärr inte vara på plats i Maj, gick min certifiering i oktober (se dagens artikel)

 5. Pingback: CrossFit Sthlm har ny hemsida | CrossFit Nordic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *