ConCor CrossFit Öppnar på Kungsholmen I Maj

Stockholm är huvudstaden för CrossFit i Sverige och nyaste tillskottet är ConCor CrossFit som kommer att öppna på Kungsholmen i Maj, Nordenflychtsvägen 62.

Du kommer att kunna träna med 3,2m i takhöjd och sprida ut dig på 800kvm träningsyta med frihet att dumpa vikterna. Huvudcoach kommer att vara Númi Snaer Katrínarson som tidigare vunnit SM 2 gånger samt coachat på CrossFit Nordic.

De har ett öppningserbjudande om du skriver upp dig på listan för medlemskap. Mer information hittar du på hemsidan: www.concorcrossfit.se

Ägaren till gymmet Camilla Foghagen skriver följande på facebook om gymmet:

ConCor CrossFit erbjuder den utmanande, inspirerande och resultatinriktade träningsformen CrossFit i en CrossFit-anpassad lokal, till träningsintresserade i Stockholmsområdet.

Tack vare ConCor CrossFit´s engagerade instruktörer och starka gemenskap kring sina medlemmar får varje medlem alla förutsättningar för att nå sina individuella målsättningar.

Ensam är stark – Tillsammans är starkare!

Alla är välkomna!

Camilla Foghagen
ägare ConCor CrossFit

6 comments

 1. Hej på er!

  Stort tack för detta fina inlägg. Vad glad jag blir!
  Jag hoppas att vi tillsammans med resten av CrossFit-Sverige kan mötas, hitta på tävlingar, work shops etc hos ConCor. Hos ConCor har vi många möjligheter på att ha riktigt kul.

  Stor kram till er, från en alldeles överlycklig Camila!

 2. John Strömland

  Vad skoj. Gick tidigare på Lindhagens träning och naprapati och körde mina crossfit pass i deras traditionella gym och saknade ett riktigt crossfit utrymme så att man inte interferade för mycket med det ”vanliga” gymmarna. Tyvärr har jag bytt arbetsplats men kommer att göra ett besök för att se hur det blev. Nyfiken!!! Stort lycka till.

 3. Tack Andreas och John!

  Ja, John… När jag valde lokalen så visste jag inte vad som fanns dörr i dörr. Det blev lite av en överraskning. Jag vill ju inte på något sätt stöta mig med mina grannar. Det kör sin grej och jag min och det är ju så det är här i livet. Var och en är fri att göra som de vill och vad man tror på. Min grej är CrossFit och jag skulle aldrig någonsin ifrågasätta annan träning. All träning är bra, bara den blir av… Det är väl så det brukar heta.

 4. Big maq

  Grymt nice, detta måste besökas nästa gång jag är i Stockholm. Tillsvidare bygger jag vidare på Göteborgs fetaste Crossfit box. Crossfit Göta!
  Hälsningar mackan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *