Anna-Lena Pettersson

Träningsfilosofi
Jag vill att alla ska träna, oavsett förutsättningar och begränsningar – det finns alltid någon du kan göra. Framför allt vill jag att de jag tränar ska må bra, men också att de ska upptäcka att de klarar mer än de trodde och se att de kan utvecklas om de bara ger sig den på det. Jag har själv stor erfarenhet av olika personliga tränare och har lärt mig massor genom att se hur andra jobbar och genom att själv utmana mig inom massor av olika träningsformer.

Bakgrund
Jag är balettdansösen som fick grav skolios och fick tänka om. Gick via alla pass du kan hitta på landets gruppträningsscheman till styrketräning och hittade till slut Crossfit 2012. Har jobbat som träningsredaktör sedan 2006 på Fitness Magazine som blev Fitness Lifestyle och som nu heter Women’s Health. (Hamnade där av en slump. Trodde att jag skulle skriva på några kultursidor eftersom jag i grunden är litteraturvetare.) Jag jobbar nu halvtid som träningsredaktör och halvtid som personlig tränare.

Egenskaper
Som tränare är jag noggrann men vill också att du ska ha roligt på vägen till dina mål – jag vill hitta övningar och ett sätt att träna som gör att det känns som att du leker träning samtidigt som träningen är kvalitativ och ger resultat.

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare – Eleiko, 2014